SLICE GRONINGEN

SLICE GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 78 beoordelingen
28 mrt 2020 om 5:17 The crew of this pizza place is amazing and really friendly. The food is really really good and tasty. I would recommend this to anyone. Give it a try :)
26 mrt 2020 om 2:07 Was echt super!
21 mrt 2020 om 18:57 Great food. Delivered by the owner. Everything was handled with care. My new fav place for a 4 different flavors on a family pizza.
18 mrt 2020 om 21:26 Heerlijke pizza's! De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en dat is zeker te proeven. We raden iedereen aan deze pizza's te proberen!
5 mrt 2020 om 17:44 Super vies, ik ben een halfjaar in Italië geweest, dus misschien ben ik extra kritisch maar al mijn vrienden vonden het nog viezer zelfs. Een ristorante opwarm pizza is een veel betere vervanging voor deze ‘crap.’
16 feb 2020 om 17:50 Heerlijk gegeten! We bestellen hier regelmatig en zijn nog nooit teleurgesteld. Aanrader!
13 feb 2020 om 6:12 Keurig op de aangevraagde tijd en erg lekker. Had iets warmer mogen zijn.
4 feb 2020 om 21:19 Pizza was flauw en zat geen smaak aan, tiramisu was nog bevroren... geen aanrader
2 feb 2020 om 20:55 Had een spicy burger besteld maar was niet helemaal goed gegaan. Na telefonisch contact kreeg ik een nieuwe heerlijke burger + chocoladetoetje + blikje cola + aardappelschijfjes en hij kwam hem persoonlijk brengen. Goede service!
31 jan 2020 om 21:04 We ordered because the reviews seemed really good, but the pizza base was incredibly stale and the ingredients seemed to have no flavour... The burger tasted cheap.. And all the food arrived cold. Bad quality. The wedges were good tho so props to that
26 jan 2020 om 23:09 Unfortunately we got a spicy gorgonzola pizza without jalapeños. But the owner was kind enough to offer us a free pizza for the next day. Thank you for the great service!
28 dec 2019 om 20:54 Niet voor herhaling vatbaar. Pizza’s te rijkelijk belegd, te nat en te zoet van smaak. Betaald voor extra topping, niet gekregen.